KAPANMA HİKAYEM FERACE ALISVERISI YILBASI INDIRIMI Yaz Aylarında Terlemeye Doğal Çözüm

Okudum| Bir Çift Yürek - Marlo Morgan

Bir Çift Yürek

Selamlar,

Bugün size okurken kendimi içinde hissedip çok beğendiğim bir kitaptan bahsetmek istiyorum. 7'den 70'e okuyucu kitlesi olan bir kitap öncelikle kendisi. Çocukluğunda okumuş pek çok akradaşım bunlunmakta. Marlo Morgan tarafından yazılan kitabın gerçek ismi Mutant Message Downunder Türkçe'ye ise Bir Çift Yürek olarak çevrilmiş. Kitap temel olarak Amerikalı doktor bir bayanın hayata bakış açısını ele aldığı değer yargılarının değiştiği bir seyahati konu alıyor.

Kitabın kısacık özeti ise şu şekilde:

Marlo Amerika'da doktor olarak çalışırken Avusturalya'da çalışma teklifi alıyor ve buraya yerleşiyor. Burada Aborjinler hakkında araştırma yaparken bir gün aborjinler tarafından bir toplantıya davet ediliyor. O ipekli giysilerinin içerisinde gittiği toplantı ise başta kendisi için tam bir fiyasko! Çöl ortasında tüm giysilerini çıkartıp giymesi için bir bez parçası verilen Marlo bu bez parçası ile aborjinlerin arasına katılıyor ve dört ay sürecek olanb bir çöl yürüyüşü başlamış oluyor. Yanlarında hiçbir malzeme bulunmadan tamamen doğadan beslenip yaşadıkları o hayat, birbirleri ile düşünceler aracılığı ile görüşmeleri gibi tüm bu yaşananlar Marlo'yu çok etkiliyor ve varlığını, dünyayı sorgulamaya başlıyor.
Özellikle doğadan öğreneceğiniz enteresan bilgiler bence çok ilginizi çekecek. Devamından çok fazla bahsetmek istemiyorum ama şayet zmaan bulur da okursanız dünyanın nasıl kendini yok etme çabasında olduğuınu göreceksiniz. Şimdiye kadar okurken en çok etkilendiğim kitap Simyacı ikinici ise yine bloğumda yer verdiğim Kürk Mantolu Madonna idi. Bir çift Yürek ise benim için artık üçüncüdür..


Sizlerden okuyan varsa yorumlarınızı bilmek isterim..
Sevgi ve selamlarımla
Deryasu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak için sağ taraftan bloğuma katılabilirsiniz..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Deryasu

Translate My Blog